Ga mee! Met ons stage Melbourne programma

Melbourne is een geweldige stad voor een stage, ga jij mee met ons stage Melbourne programma? Wij zijn een ervaren stage bemiddelingsbureau die jou graag helpt aan een stage in Melbourne. Het pakket bestaat uit een stage, accommodatie, simkaart, ophaal service van het vliegveld en hulp met al je vragen. Dit wordt voor je geregeld op basis van No cure No pay regeling met ons stage Melbourne programma. Het beste is nog dat dit beschikbaar voor je is met een lage aanbetaling van maar 250 euro. Het centrum van Melbourne heeft prachtig leuke straatjes, met veel koffietentjes, top cafés en mooie boetiekjes. Melbourne heeft een goede mix van stijl, sport, cultuur, eten en uitgaansmogelijkheden waar je nooit meer weg wilt met je stage Melbourne programma. De stad staat ook erg bekend vanwege de Urban lifestyle hier. Als je ook door de straten van Melbourne loopt zal je snel opvallen hoeveel fantastische straat kunst door de steden heen te zien is. Melbourne is de hoofdstad van Victoria provincie en het heeft zoveel te bieden. Je zal je geen weekend in deze stad vervelen met het stage Melbourne programma. Een van de vele namen van de stad is dat het ook wel de Garden City wordt genoemd. Dat komt doordat hier een van de grootste botanische tuin ligt en doordat de stad vele parken heeft. Redenen genoeg om met ons mee te gaan met ons stage Melbourne programma! Vraag nu een gratis skype gesprek aan voor nog meer informatie of om al je wensen door te geven zodat wij aan je stage kunnen beginnen.

Economie

Melbourne is een stad met een bloeiende economie. Er is erg veel toerisme in deze stad. De toerisme sector is erg groot en bied dus een goede kans om eventueel een stage in te lopen. Daarnaast is Melbourne een van de belangrijkste financiën steden van Australie. Er zijn vele banken waaronder 2 van de grootste banken hebben hier hun hoofdkantoor. Vele grote bedrijven hebben hier hun hoofdkantoor gevestigd wat betekend dat hier vele stage mogelijkheden mogelijk zijn. Deze bedrijven investeren dan ook graag tijd in nieuwe en toekomstige werknemers die nu aan het studeren zijn. Dit betekent ook veel kans op een toekomstige baan met ons stage Melbourne programma.

stage melbourne economie

Vervoer in Melbourne

Melbourne heeft net als andere steden in Australie een goed openbaar vervoer netwerk. Het bedrijf is dat in het openbaar vervoer regelt in Melbourne heet Metlink, zij regelen de bussen treinen en zelfs de tram. Melbourne heeft een goed verspreid tram systeem door de hele stad. Het centrum en de wijken zijn dan ook goed te bereiken via de tram, de bussen rijden op plekken waar de tram niet rijdt. Dat kan dus zorgen voor eventuele overstappen tijdens het stage Melbourne programma. Ook rijdt er een trein in de verder buitenwijken die je kan gebruiken als je een stukje verder moet dan het centrum. Wat superhandig is dat ze in Melbourne een pas aanbieden voor alle drie vervoersmiddelen, net zoals in Nederland. Het is dan ook echt een aanrader on de Metcard aan te schaffen, deze kan je kopen op een van de stations of online. Ze werken met zones, dat bekend als je in een zone blijft de prijs op een bepaalde hoogte ligt en als de door twee zone bijvoorbeeld reist wordt de prijs extra verhoogt. Je kan de kaart ook steeds opladen bij een van de oplaadpunten. Tevens kan je ook met de fiets de stad verkennen, Dutchie syle! Melbourne heeft een goed fietspadennetwerk wat het dus zeer makkelijk maakt om met de fiets door de stad te verplaatsen. De fietspaden worden ook wel door de voetgangers gebruikt dus kijk goed.

stage melbourne openbaar vervoer

Uitgaansgelegenheden

In Melbourne zijn veel universiteiten met veel studenten. Het is dan ook erg makkelijk om nieuwe vrienden te maken in deze stad. Een van de echt typische dingen om te doen is een drankje op een van de rooftop bars. Een drankje op een van de rooftops bars met het fantastische uitzicht over de stad. Het is een van de populaire dingen om te doen onder de studenten in Melbourne. Je hebt dan de mogelijkheid om lekker naar de zonsondergang te kijken terwijl je een lekkere cocktail drinkt. Als je liever gaat stappen is Melbourne ook the place to be. Het echt ongekend leuke barretjes en clubs waar je jezelf een hele avond goed kan vermaken. De stad is super levendig s’avonds en dat creëert een zeer leuke sfeer met het stage Melbourne programma.

stage melbourne rooftop kroeg

Accommodatie

Je plekje waar je je thuis kan voelen in een onbekend land is super belangrijk. Dat weten wij omdat wij een ervaren stage bemiddelingsbureau zijn die al vele studenten hebben ondersteunt in het vinden van de perfect accommodatie met ons stage Melbourne programma. Daarnaast houden wij ook rekening mee met de locatie, zodat jij op een plek zit niet te ver weg van je werk of juist in de buurt bij het openbaar vervoer netwerk. Dit zal je ervaring veel fijner en makkelijker maken. Vraag nu een gratis Skype gesprek aan en vertel ons jou wensen voor jou stage Melbourne programma. Begin het avontuur in Australie nu, GO for it!
stage melbourne huising

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren