Wil jij ook graag stage lopen in Australie?

Een stage lopen in Australie is een geweldige kans om je CV met een stage-ervaring uit te breiden. Een stage lopen in Australie kan zoveel deuren voor je openen, als je later op zoek bent naar een baan. Met ons stage Australie programma helpen wij je dan ook graag met het vinden van een passende stage. Welkom bij ons bedrijf, wij zijn go-placements een ervaren stage bemiddelingsbureau. Wij regelen voor je je stage en regelen een fijne accommodatie plek. Ben jij eerder op zoek naar een afstudeerstage? Dat is geen probleem, dit kunnen wij ook voor je regelen. Verder regelen wij ook voor je dat je wordt opgehaald van het vliegveld, een simkaart en bieden wij ondersteuning in vragen over je visum aanvraag. Voor het stage Australie programma betaal je een zeer lage aanbetaling van maar 250 euro, de rest wordt alleen betaald als wij voor je een stage voor je hebben gevonden. Het is op basis van no cure no pay. Vraag nu een gratis skype gesprek aan voor meer informatie of als jij aan je avontuur wilt beginnen.

 

 

Welke steden in Australie?

Als ervaren stage bemiddelingsbureau weten wij dan ook hoe belangrijk het is om naar de wensen van de klanten te luisteren. Jij geeft aan ons aan waar jij graag stage wilt lopen en daarmee ook welke stad. De meeste stage locaties die wij regelen zijn met name in Sydney, Melbourne of Brisbane gelopen. Stage lopen in Australie in een van deze steden is top, er zijn ook veel studenten te vinden aangezien alle 3 steden studentensteden zijn. Je zal er dus snel genoeg nieuwe vrienden maken. Ook hebben wij veel mensen die ervoor kiezen om in plaats van een stage te lopen in Australie, liever naar Nieuw-Zeeland gaan. Nieuw-Zeeland is zeer op komend en begint erg populair te worden. Het is dan ook een prachtige plek om stage te lopen. Een stage lopen in Australie is natuurlijk ook leuk als je daar liever voor kiest. Beide zijn in ieder geval fantastische landen en je zal je er zeker vermaken.

stage lopen in australie kangaroe

Waarom een stage in Australie?

Stage lopen in Australie is super, naast dat het land zoveel te bieden heeft qua stages, namelijk in elke sector zijn er wel verschillende stages te vinden. Kan je zoveel doen, dat je straks gewoon niet meer weet wat. De keuze is bijna teveel. In de steden in Australie heb je super veel bezienswaardigheden, deze kan je allemaal uitgebreid in het weekend zien. Ook is het erg leuk om in de weekenden een van de natuurparken te gaan bezoeken. Er zijn veel plekken waar je heen kan, het is erg leuk om er zelf heen te rijden als je een auto huurt. Voor vragen over autoverhuur kan je ook altijd bij ons terecht. Of ga lekker op een roadtrip naar een andere stad. De weg ernaartoe is al super mooi, laat staan als je in de stad aan komt. Je kan super veel doen als je aan het stage lopen bent in Australie.

stage lopen in australie kanoenen

Het visum

Als je gaat stage lopen in Australie dan moet je een visum regelen. Het maakt het dan ook erg makkelijk en toegankelijk om hier een stage van maximaal 6 maanden te lopen. Je mag helaas niet langer dan 6 maanden voor dezelfde werkgever werken dus is het limiet voor een stage in Australie 6 maanden. Stage lopen in Australie kan je dan ook zelf heel makkelijk regelen door zelf online het visum aan het vragen en het geld over te maken, meer hoef je niet te doen. Als je ergens vast zit in het visum proces helpen wij je dan ook graag met het beantwoorden van al je vragen zodat jij fijn je stage kan lopen in Australie. Stage lopen in Australie zal dan ook echt heel leuk worden, waardoor je een ongekend leuke tijd tegemoet gaat met ons stage Australie programma.

stage lopen in australie papegaai

De verschillende type stages

Stage lopen in Australie kan vrijwel in elke sector. Ze hebben een goede economie, veel grote bedrijven, landbouw, natuurgebieden die stages aan bieden en zelfs een grote toeristische sector. Wat zou je nog meer willen? De kansen die dit land dan ook aanbiedt zijn absoluut geweldig. Je zal hier zeker je plekje weten te vinden. De cultuur is zeer vriendelijk in gesteld en altijd bereidt om hulp aan te bieden. Collega’s willen je ook altijd helpen als je ergens vast zit. Wat ook leuk is om te weten dat er onbetaalde en betaalde stages voor je geregeld kunnen worden in dit land. Ook zullen wij ons absoluut best doen om een top afstudeerstage voor je te regelen. De mogelijkheden zijn onbeperkt en het is daarmee een geweldig land om stage te lopen. Stage lopen in Australie is dan ook zeer goed voor je ontwikkeling. Vraag nu een gratis skype gesprek aan voor nog meer informatie over een stage lopen in Australie of als je de keuze al hebt gemaakt en graag van onze services gebruik wilt maken. Go for it!

stage lopen in australie zwembad

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren