Het avontuur begint met een stage in Australie

Wil je een geweldig avontuur in Australie? Wij zijn gespecialiseerd in het regelen van stages in het buitenland waaronder Australie. Je kan op onze website alle informatie vinden over een stage in Australie. Wij kunnen verschillende soorten stages regelen zoals een meeloopstage, of zelf een afstudeerstage. Het is daarnaast ook mogelijk om betaald te worden voor je stage in Australie. Als je dit graag wilt kan je dat aanvragen in het gratis skype gesprek. Wat wij zelfs nog meer voor je doen als extra service in ons pakket? Is je ophalen van het vliegveld, een simkaart regelen, zoeken accommodatie voor je, en je helpen met vragen over je visum. Wat nog het beste is, is dat we een lage aanbetaling van maar 250 euro hebben. Dat is natuurlijk op onze standaard No cure No pay basis. Dit betekend dat je alleen betaald indien wij een stage voor je hebben gevonden binnen je vertrektijd. Ons stage in Australie programma is onderdeel van het Go-placements bedrijf. Wij hebben dan ook meerdere websites voor alle continenten en wij kunnen een stage voor je regelen in elk land. Ben jij al geïnteresseerd in een stage in Australie? Of wil je nog liever een kijkje nemen op de andere websites? Vraag een gratis Skype gesprek aan via deze website en begin aan je avontuur zonder enige zorg.

 

Wat kunnen wij regelen?

Wij willen graag de beste service voor je regelen. Dat doen wij dan ook op een zeer persoonlijke basis. Wij weten hoe belangrijk het is om persoonlijke te begeleiden zodat goed naar al je wensen worden geluisterd. Wij onderscheiden ons hiermee van onze concurrenten doordat wij niet met standaard vacature lijsten werken maar je echt matchen met al je wensen. Het begint dan ook allemaal met een persoonlijk skype gesprek, hierin vertellen wij je wie wij zijn en hoe we je kunnen helpen. Neem dan ook alvast de tijd om jouw wensen aan te geven tijdens al onze Skype gesprekken. Hiermee maken we ook meteen kennis met elkaar en kunnen wij een passend bedrijf bij je matchen. Je stage in Australie wordt hierdoor extra speciaal. Wij hebben een zeer hoog slagingspercentage van 95+ %. Een stage kan geregeld worden op mbo-niveau, hbo-niveau of voor universitaire studenten.

stage in australie sydney opera huis zon

Waarom zou je een stage in Australie lopen?

Van alle fantastische landen op de wereld waarom zou je er nu voor kiezen om naar Australie te gaan. Of laat staan naar het buitenland gaan? Tegenwoordig wordt bij veel werkgevers een eis gezet op buitenlandse ervaring. Wat daarnaast ook nog een super plus punt is om stage in Australie te lopen is dat er Engels word gesproken in het hele land. Dit haalt je Engels niveau dan ook zeker omhoog. Ook kan je hiermee aantonen dat je een half jaartje in het buitenland hebt gewoond en dus veel verantwoordelijkheid aankan. Verder is het natuurlijk een prachtig land waar je in de weekenden lekker op pad kan gaan naar de bezienswaardigheden van Australie. Als je gaat voor je stage in Australie mag je met het visum een jaar in het land blijven. Ga dan ook vooral na je stage nog een maandje rondreizen. Het land heeft zoveel moois te bieden, en wat dacht je van alle natuurparken? Je moet natuurlijk ook echt een bezoekje brengen aan het great barrier reef. Het is een beschermt gebied waar je lekker kan duiken. Het is een van werelds meest bekenden dingen om te doen.

stage in Australie Great Barrier Koraal Rif

 

Als onze go bestemmingen

Je kan natuurlijk ervoor kiezen om een stage in Australie te doen. Twijfel je toch nog, vind je het te ver weg of misschien valt het niet in je budget? Wees gerust wij als go-placements kunnen stages over de hele wereld regelen. Vraag in een gratis skype gesprek naar de mogelijkheden. Verder kunnen we vrijwel overal in Australie plaatsen, jij kiest de stad en wij regelen het. Kies er bijvoorbeeld voor om naar Sydney te gaan, de bruisende hoofdstad waar genoeg te doen is tijden je stageperiode. Of ga naar de andere plekken in Australie zoals Brisbane of Melbourne. Beide van deze steden zijn ook erg veel studenten waar je dus genoeg vrienden kan maken. Daarnaast kunnen wij ook een stage in Nieuw-Zeeland voor je regelen. Er zijn genoeg mogelijkheden voor een stage in Australie dus waar wacht je nog op? Vraag dat gratis skype gesprek aan en begin nu met je avontuur in het buitenland waar je ook heen wilt.

stage in australie meertje

Het totale plaatje

Voor een stage in Australie onderscheiden wij ons van onze concurrenten door dat net extra persoonlijke service te leveren. Met je stage in Australie zal je een geweldige tijd hebben en eentje zonder zorgen doordat je altijd op ons kan terugvallen. Wij halen nog meer van deze zorgen weg als je een stage in Australie hebt met een door ons geregelde stage en accommodatie. Je kan daarnaast meteen door van het vliegveld naar je accommodatie met onze ophaalservice. Wij zullen er voor je zijn en deze ervaring onvergetelijk te maken. Je hebt bij ons ook een lage aanbetaling en zullen goed rekening houden met kosten. Wij kunnen je in alle onderdelen van je stage in Australie helpen als je vast zit. Vraag nu een gratis skype gesprek aan voor een top avontuur.

stage in australie boot

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren