Informatie over het stage Australie visa

Voor al onze stage Australie visa programma’s heb je een visum nodig. Gelukkig heeft de immigratiedienst van Australie het heel makkelijk gemaakt om een stage Australie visa te bemachtigen. Wie weet ben je al op de hoogte van deze informatie, erg fijn. Dan heb je goed je research gedaan. Wij zijn helpen je met het vinden van een stage, regelen je accommodatie, een simkaart, halen je op van het vliegveld en ondersteunen je met visum vragen. Dit zal allemaal volgens onze No cure No pay service zijn. Om je alvast wat visum tips te geven hebben wij hier een overzicht gegeven over alle benodigdheden, tips en regelingen. Maak je vooral niet druk, de aanvraag is goed te doen als je alle stappen duidelijk volgt. Daarnaast zijn wij er om te hulp te bieden bij de aanvraag, wees vooral niet bang om hulp te vragen als je vastloopt. Je werkgever zal ook een aantal formulieren moeten invullen. Wij begeleiden je met al die stappen en we informeren zelfs jouw stage begeleider op school met alle stappen die we ondernemen. Kortom, Wij als GO placements zorgen ervoor dat een stage australie visa een snel en goed proces is. Wanneer je ouders vragen hebben over een stage australie visa of onze service, dan kunnen we altijd een Skype meeting inplannen. Wij willen er voor zorgen dat school, jij en je ouders volledig geïnformeerd zijn over alle stappen. Ook qua veiligheid hoef je je niet druk te maken, wij kennen het land goed! Australie is een westers en veilig land waar je makkelijk kan rondreizen zonder al te veel problemen. Het is een fantastisch land en de stage australie ervaring zal je daarom ook nooit meer vergeten. Just GO for it!!

 

Welk stage visum Australie heb ik nodig?

Het beste visum om een stage mee te lopen is een working holiday visum. Het visum wordt veel aangevraagd door backpackers aangezien je er een jaar mee mag werken en reizen door het hele land. Wij zijn er natuurlijk voor hulp indien je ergens vast zit in het aanvraag proces, neem ruim 2 weken om alle documenten te verzamelen en het formulier goed in te vullen. Als je eenmaal door de aanvraag heen bent ben je over 5 werkdagen in bezit van je visum, je kan dan een jaar Australie in. Ook erg fijn als je graag nog wilt reizen door het land heen als je stage voorbij is. Houd er wel rekening mee dat je dit visum maar een keer in je leven kan aanvragen. We raden je aan om goed de tijd te nemen om een visum aan te vragen. Het is altijd belangrijk dat je deze dingen goed invult en de tijd ervoor neemt. Bij elk visum moet je echt minstens een maand de tijd nemen om alles goed te regelen of zelfs langer. Wees dus op tijd met het stage Australie visa door snel aan te melden bij ons.

stage australie visa boot

Stage Australie Visum Voorwaarden

Aan elk visum zit een aantal voorwaarden verbonden. Het is dan ook goed om hier rekening van tevoren mee te houden zodat je niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. De voorwaarden voor een working holiday visum voor je stage Australie visa zijn met name:

  • Je moet tussen de 18 en 30 jaar zijn (ze zijn de leeftijdgrens aan het verhogen naar 35)
  • Je mag het visum maar een keer aanvragen in je leven
  • Je mag geen kinderen hebben waar je voor verantwoordelijk bent
  • Je moet genoeg financiële middelen hebben, officieel 5000 AUS (ongeveer 3200 euro)
  • Een retourticket (indien je die niet hebt, moet je kunnen aantonen dat je nog meer geld beschikbaar hebt bovenop de 5000 AUS)
  • Je moet een woonadres kunnen aantonen

stage australie visa kangaroe

het stage Australie visa aanvragen via GO

Wij als GO placements zorgen ervoor dat het proces van een Visum aanvraag makkelijk en spoedig verloopt. We helpen je van A tot Z om zo spoedig mogelijk een stage visum te krijgen. Je zal ook een betaling moeten doen, de prijs ligt op ongeveer 440 AUS, kan eventueel nog veranderen. Wanneer het Visum is aangevraagd duurt het ongeveer 5 werk dagen dat je het Visum binnen hebt.

 

 stage australie visa strand

Wat mag je allemaal met het visum doen?

Met een stage Australie visa mag je een heel jaar in het land verblijven. Daarnaast mag je in die tijd ook werken met het stage Australie visa. Een van de regels is wel dat je voor een bepaalde werkgever maar 6 maanden mag werken, hierdoor kan je dus maar maximaal 6 maanden een bedrijf stagelopen. Je mag dan wel weer meerdere werkgevers tegelijk hebben, als je maar niet langer dan 6 maanden ergens werkt met het stage Australie visa. Het is dan ook erg fijn dat je weet dat je met het visum na je stage nog kan gaan rondreizen, dit heeft er dan ook voor gezorgd dan Australie erg populair is onder de backpackers. Als je zelfs nog langer wilt blijven dan een jaar kan je nog 3 maanden voordat je weer zou moeten gaan een verlening van het visum  aanvragen. Deze is dan ook weer een volledig jaar geldig met het stage Australie visa.

stage australie visa zonsondergang

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren