Wat zijn de totale stage Australie kosten?

Je hebt besloten om een stage in Australie te doen. Een superleuke keuze, alleen wat zijn de stage Australie kosten bij elkaar? Het is goed om je voor te bereiden op alle kosten die je eventueel ook onverwachts kan krijgen. Wij zijn een ervaren stage bemiddelingsbureau en snappen volkomen dat je als student een bepaald budget hebt. Daarom doen wij ook hard ons best om de kosten voor je zo goedkoop mogelijk te maken. Het fijne is dan ook dat wij de goedkoopste in de markt zijn, het begint al met een zeer lage aanbetaling voor onze services namelijk maar 250 euro. Daarnaast is dat geheel op basis van No cure No pay! In het pakket krijg je een stage, de accommodatie, een simkaart, we halen je op van het vliegveld en helpen je met het visum. Wij geven je graag een overzicht over alle kosten die je zal maken als stage Australie kosten. Heb je vragen over bepaalde onderdelen of wil je graag aan ons stage Australie programma beginnen? Vraag dan een gratis skype gesprek aan en begin aan dat avontuur in Australie.

 

Wat regelen wij allemaal tijdens je stage Australie programma?

Wij helpen je met het vinden van een passende stage met het stage Australie programma. Wij zijn zeer ervaren en plaatsen honderden studenten per jaar,  jij hoeft je geen zorgen te maken en wij vinden ruim op tijd een stage. Wij regelen daarnaast zeer snel een accommodatie, en kunnen je helpen in een goedkoop vliegticket vinden. Wij zijn voor jou ook een terugval basis als er iets mis gaat, je kan dan ook altijd contact met ons opnemen. Voor een onbetaalde stage berekenen wij 450 euro. (Lage aanbetaling van 250 euro en de rest betaal je als alles is geregeld).

Inclusief

 • Stage bemiddeling
 • Hulp met eventuele visum vragen
 • Airport pick-up
 • Accommodatie
 • Simkaart

Exclusief

 • Visum kosten
 • Vliegticket
 • Huur van je studenten huisvesting

stage australie kosten duiken

Overzicht onze bemiddelings stage Australie kosten

 • Onbetaalde stage 450 euro (tot 6 maanden)
 • Betaalde stage 750 euro (tot 6 maanden)
 • Met een betaalde stage kan je op een vergoeding van ongeveer 200 tot 600 AUS rekenen. Soms bieden ze in plaats van geld liever huisvesting, en maaltijden aan.
  stage australie kosten bergjeStage Australie kosten om van te leven
 • Huisvesting per maand voor een studentenkamer va. 500 AUS (Sydney va. 900 AUS per maand).
 • Eten en drinken va. 300 AUS per maand
 • Openbaar vervoer 80 AUS per maand
 • Vliegticket retour +/- 1000 euro

Alle kosten zijn gebaseerd op een schatting, houd er rekening mee dat prijzen kunnen verschillen per tijd dat je er bent. Als je een gratis Skype gesprek aan vraagt geven wij je graag nog meer informatie over de kosten. Als je ouders liever met ons spreken over de stage Australie kosten dat is ook zeker mogelijk.

stage australie kosten woestijn

Stage kosten Australie: visa

Op onze pagina Visum Australie kan je alle informatie vinden over de aanvraag van je visum. Het is helaas niet mogelijk zoals in Europa zomaar even een land binnen te komen zonder visum. Gelukkig heeft Australie een goed programma voor mensen die stages willen lopen. Ze hebben het hiermee erg toegankelijk gemaakt om eens stage te lopen met een working holiday visum.
Wij begeleiden je van A tot Z om een stage Visum aan te vragen.

Visa kosten Australie

Om het visum aan te vragen moet je een aantal formulieren invullen. De kosten die je vervolgens moet betalen als onderdeel van de stage kosten Australie zijn 440 AUS, deze kunnen nog veranderen. Neem daarom een kijkje naar het overzicht van de actuele kosten op dezelfde website als waar het aanvraagformulier te vinden is.

stage australie kosten roadtrip.

Stage kosten Australie: vliegticket kosten

Het is iets waar je misschien niet als eerste bij stil staat maar de kosten voor een vliegticket zijn erg belangrijk. Daarnaast moet je ook een retour vliegticket hebben geboekt om het land in te mogen. De stage kosten Australie zijn dan ook niet compleet zonder een retour vliegticket. De kosten kunnen verschillen per plek waar je heen vindt. Meeste vluchten zijn direct naar Sydney en vanuit daar zou je kunnen overstappen op een vlucht naar Melbourne, Brisbane of zelfs Nieuw-Zeeland. De kosten voor een retourticket als je op tijd van tevoren boekt zullen ongeveer rond de 1000 euro kosten als onderdeel van de stage Australie kosten. In vele gevallen minder doordat er veel concurrentie van airlines ligt in het midden oosten. Vergelijk de prijzen daarom goed, zodat jij bij de goedkoopste airline een vliegticket weet te bemachtigen om te besparen om de stage Australie kosten.

stage australie kosten golf

Stage kosten Australie: Huisvestiging

Natuurlijk zal je ook een plekje moeten betalen om te verblijven in de stage Australie kosten overzicht. Per plaats in Australie of Nieuw-Zeeland kunnen de kosten erg verschillen. Sydney is bijvoorbeeld een wereldstad een daarmee worden de prijzen al wat omhoog geschopt vergeleken andere plekken voor de stage kosten Australie. Maar weer gerust wij weten hoe belangrijk het is om zo’n goedkoop mogelijk plek te vinden en wij houden daar dan ook zeker rekening mee. Je moet je accommodatie wel van tevoren regelen van je kan zijn dat je voor je visum een adres moet opgeven waar je verblijft. Wij helpen hier dan ook mee en zorgen dat het op tijd binnen is. Als je graag meer informatie wilt over de stage Australie kosten of graag een stage in Australie wilt. Vraag dan nu een gratis skype gesprek aan voor alle informatie over de stage kosten Australie. Ook zullen wij dan uitleggen in een skype gesprek wanneer je ons zou moeten betalen.

stage australie kosten surfen

Bewaren

Bewaren