Ons fantastische stage Australie finance programma

Australie heeft een zeer goedlopende economie en staat dan ook bekend om in Sydney veel belangrijke internationale en verzekering bedrijven te hebben. Er zijn dan ook genoeg bedrijven die veel finance ervaring hebben en graag een stagiaire willen hebben ter ondersteuning. Wij zijn een stage bemiddelingsbureau die een zeer uitgebreid bedrijvennetwerk heeft van het regelen van succesvolle finance stages. Wij zoeken dan ook zeker iets wat bij je opleiding aansluit en bij je persoonlijkheid. Er zijn dan ook erg veel verschillende mogelijkheden met ons stage Australie finance programma. In het pakket van ons zit je stage, accommodatie, we halen je op van het vliegveld, een simkaart en helpen je als je vragen hebt over je visum aanvraag. Het service pakket is gebaseerd op een No Cure, No Pay regeling. Dit houdt in dat als wij geen stage regelen, je de aanbetaling van 250 euro terug krijgt.

De werkzaamheden wat je zou doen tijdens zo’n stage zal voornamelijk op basis van ondersteuning van het finance team zijn. Zo werk je met veel mensen samen die je ook goede hulp kunnen bieden als je ergens met een opdracht tegen aan loopt. Dit is de kans om je cv met een buitenlandse finance stage uit te breiden met ons stage programma. Vraag nu een gratis skype gesprek aan en je stage zal snel beginnen, just GO for it!

Waarom een stage Australie finance?

Wij weten dat het soms erg moeilijk kan zijn om een stage in het buitenland zelf te regelen. Wij zijn hier dan ook voor je om die deur te openen en een kwaliteit stage voor je te regelen waar je genoeg zal leren met het stage Australie finance programma. Met ons stage Australie finance programma zal je de mogelijkheid hebben om je de door jouw gekozen stad in Australie een van de top finance stage te kunnen lopen. Met deze ervaring vergroot je je kansen op een baan in de finance sector, je laat hiermee zien dat je veel verantwoordelijkheid kan dragen. Je zal veel kennis van de financiële wereld krijgen in het buitenland, je zal dan ook een netwerk kunnen opbouwen door veel te netwerken met collega’s. Daarnaast biedt dit ook een kans om goed inzicht te krijgen of dit wel is wat je later wilt doen. Het beste is misschien nog wel dat je voor deze geweldige kans in het buitenland je school credits er gewoon mee haalt. Er zijn dus genoeg redenen om te beginnen aan het stage Australie finance programma. Als je een gratis Skype gesprek aanvraagt kan je natuurlijk nog meer informatie krijgen.
stage australie finance Sydney stagaire

Economie

Een financiele stage is belangrijk voor de motor van de economie zoals geld, huizenmarkt, en bedrijven. Australie heeft een zeer ontwikkelde economie die een belangrijke rol speelt in de wereldeconomie. Tijdens je stage zal je dus ook alles leren over de economie in Australie. Het is een gezonde economie en westers ingedeeld. Het is dan ook zeer belangrijk dat je genoeg kennis hebt over boekhouding, belasting, verzekeringen, aandelen en officemanagement. Tijdens je stage Australie finance zal je er snel achter komen hoe je zaken doet in Australie, er zijn dan ook veel investeringsbedrijven hier gevestigd die de kans op een stage vergroten. De financiele sector is formeel en je zult ook veel leren over omgangsnormen in business. Doordat Australie zo’n goede economie heeft is er veel werkgelegenheid rondom en in de steden, hierdoor kunnen we zeker een financiele stage regelen. Veel financiele bedrijven zijn internationaal ingesteld waardoor je ook veel zal schakelen met andere kantoren in andere landen.

Welke soort stages?

In de finance sector zijn natuurlijk ook weer veel verschillende onderdelen waar je een stage zou kunnen doen. Tijdens ons Skype gesprek bespreken we uitgebreid jouw studie, carrière doelen, type stage en natuurlijk je huisvesting wensen.

Indien je al een keuze hebt, of weet welke richting dan kan je dat altijd bij ons aangeven en wij zullen ons best doen om dat voor je te vinden. Weet je het nog niet zo zeker? Dan kan je bijvoorbeeld denken aan accountancy kantoren, boekhouding/administratie, internationale fiscale opdrachten etc. Wij zorgen dat het aansluit op jouw programma van school zodat je alles wat je hebt geleerd in realiteit kan toepassen. In ons gratis skype gesprek zijn wij het luisterend oor zodat wij een passende stage kunnen vinden.
stage australie finance uitzicht brug

Vrij tijd in Australie

Naast een geweldige finance stage met ons stage Australie finance programma heb je natuurlijk ook veel vrije tijd in de weekeinden. Je zal in de weekeinden lekker op pad kunnen gaan een alle mooi bezienswaardigheden zien. Of je kan een weekendje een roadtrip maken om die ultieme Australische ervaring te krijgen. Ook een must voor de weekenden tijdens je stage Australie finance programma is een natuurpark bezoeken. Er zijn veel natuurparken in Australie wat je geweldige . Verder heeft Australie een bruisend uitgaansleven, er zijn in verschillende steden zo hun eigen ding. In Melbourne zijn er bijvoorbeeld heel veel rooftop barretjes en in Sydney hebben ze de ultieme ondergrondse clubs. Genoeg keus dus tijdens je stage Australie programma. Vraag nu een gratis skype gesprek aan en begin aan dit super avontuur!
stage australie finance strand

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren