Stage Australie – Living the party life down under

Uitgaan tijdens het stage Australie programma is fantastisch!

GO Placements: het bedrijf dat jouw stage Australie regelt, je accommodatie en zelfs je airport pick-up. Australie is een enorm groot land met in iedere uithoek wel wat te beleven. Australie heeft natuurlijk een rijke geschiedenis, omdat er verschillende volken hebben gewoond. Ook qua flora en fauna heeft dit land veel te bieden. In deze blog zal ik je wat tips geven waar je de beste avonden kan stappen tijdens je stage. Ik weet zeker dat er een bar of café tussen zit die je tijdens je stage kan bezoeken wat je leuk vindt!

Sydney is een van de meest bruisende uitgaanssteden ter wereld. Het uitgaansleven speelt zich met name af in de buurten Kings Cross, Darling Harbour, Oxford Street en the Rocks. Darling Harbour, de haven van Sydney, is een van de voornaamste uitgaanscentra. Hier vind je bijvoorbeeld veel eetgelegenheden, cafés, clubs, het Opera House en een casino waar je tijdens je stage een avondje kan doorbrengen. Wanneer je niet zo van het dansen en sjansen bent, kan je in de avond ook iets anders doen. In Darling Harbour ligt onder andere het IMAX-complex, een van Sydneys grootste bioscopen. Dit theater, in een groot zilverkleurig bouwwerk aan het eind van Darling Harbour, heeft het grootste bioscoopscherm op aarde. Sydney beschikt overigens over een gigantisch aantal bioscopen.

Ching-a-lings

Deze bar moet je zeker bezoeken tijdens je stage Australie. Het is een echte kunst om deze bar te vinden, er is namelijk geen naambordje. Maar, geen naambordje betekent ook geen lange wachtrijen. Verwacht hier geen chique cocktails en dure wijn, maar gewoon een biertje in de hand en goedkope mix-drankjes. Het houten buitendijk is enorm populair om de zwoele zomeravonden van je stage door te brengen.

stage australie sydney ching a lings

Studenten ontmoeten in The World Bar

In de populaire wijk Kings Cross vind je deze uitgaansplek die vooral populair is bij indiekinderen, jonge studenten en de feestbeesten. Ze serveren hier cocktails in theepotten en laten opkomende indie-bandjes optreden alsmede verschillende Dj’s. Wanneer je van drum and bass houdt, moet je tijdens je stage Australie op woensdagavond hier zijn. Voor elektronische beats zijn de vrijdag en zaterdag de perfecte avonden om je hier te bevinden. De rest van de week vind je hier comedy shows, jazz en open mic avonden.

stage australie party sydney world bar

Helemaal losgaan at Home

Deze club ligt in Cockle Bay en heeft drie verdiepingen! Hier kan je tijdens je stage Australie losgaan met de locals als ook veel toeristen. Ze draaien hier vooral house muziek. Het uitzicht over de haven maakt deze club de ideale plek om te dansen zodat je de zon kan zien opkomen.

stage australie party sydney home

Dansen in de tuin van Chinese Laundry

De Laundry is een van Sydney’s grootste en meest gerespecteerde clubs. Hier kan je tijdens je stage Australie dansen in een van de drie ruimtes. Maar niks is cooler dan om buiten te dansen op hun Garden Party. Hier vind je de beste Australische als wel internationale artiesten die jou helemaal los laten gaan bij de ondergaande zon.

stage australie party chinese laundry

Las Vegas

In de Marquee Sydney heb je het idee alsof je in de bruisende stad Las Vegas bent. Deze super club is alles behalve subtiel. Hier kunnen 1200 mensen tegelijk feesten. Er zijn verschillende ruimtes in deze club. De meeste spanning vind je op de dansvloer in het midden, maar je kan ook achter het podium kijken. Wanneer je liever even wilt kletsen, kan je links gaan kijken in iets wat op een bibliotheek lijkt. Hier kan je rustig cocktails drinken tijdens je stage Australie waarna je later weer op de dansvloer kan gaan zweten. Je betaalt hier wel een prijs om binnen te komen. Op gewone avonden ligt de prijs op zo een 50 euro, maar wanneer er grote artiesten optreden, ben je nog meer geld kwijt.

stage australie sydney marquee

Tussen de locals in Jam Gallery

Jam Gallery is een muziekgebouw dat een beetje edgy en underground aandoet. Hier kunnen maar 400 mensen in en er zijn drie verschillende bars. Het gaat hier vooral om het supporten van de internationale en lokale muziek scene.

Afkoelen in de Ivy Pool Club

Toen dit gebouwd werd, had men een beetje een Palm Springs in gedachten. Het is een kleurrijke, kitscherige speelplaats. Het gaat vooral om het zwembad. Maar op zaterdagavond wordt hier flink gefeest. Hier kan je tijdens je stage Australie naar mensen kijken, maar vooral ook bekeken worden. Genieten ten top dus.

stage australie party sydney ivy

Ik ben er zeker van dat voor ieder wat wils zit in deze lijst met bars en cafés die je kan bezoeken tijdens je stage. Je kan uren dansen op verschillende beats of ergens rustig met vrienden van over de hele wereld kletsen. Lijkt het jou het einde om een stage in Australie te lopen? Aarzel dan niet langer en klik op Vraag nu aan voor een gratis Skype gesprek. Hier kan je al jou mogelijkheden voor een stage in Australie bespreken.

Bewaren

Bewaren

Bewaren