Gold Coast – Stage Australie

Een geweldige roadtrip naar de gold Coast met je stage Australie programma

De golden Coast is een prachtige plek in Queensland. Het is een zeer bekende toeristen trekpleister met super veel standen en mooie plekken om te surfen. Jij kan met je stage Australie programma een bezoekje brengen aan deze bijna magisch mooie plek, maak er meteen een leuk road trip van. Er is nog veel meer te ontdekken in deze stad dan alleen de stranden, er zijn ook mooie buurten, veel cultuur en een aantal beroemde pretparken. Je kan dit allemaal ontdekken met ons stage Australie programma. In ons stage Australie pakket regelen wij je stage, accommodatie, een simkaart, halen je op van het vliegveld en helpen je met je visum. Dit zal allemaal volgens onze no cure no pay regeling zijn en je betaald maar 450 euro in totaal voor deze services. Verder hebben wij zeer lage aanbetaling kosten van 250 euro. Het is dus de ultieme kans voor een stage in dit geweldige land en zodat jij een bezoekje kan brengen aan de gold Coast. In de gold Coast kan je ook het regenwoud van Australie vinden met alle prachtige watervallen. Vraag nu een gratis skype gesprek aan zodat jij aan je avontuur in Australie kan gaan beginnen. Wij zullen dan ons uiterste best doen om een passende stage voor je te regelen door goed naar al je wensen te luisteren.

stage australie gold coast springen van brug

Breng een bezoekje aan de stranden

De Gold Coast is super beroemd voor het hebben van parelwitte zandstranden met een ongekend lange kustlijn. Je kan ervoor kiezen voor een strand waar mensen komen om alleen te zwemmen en te relaxen of naar je kan een bezoekje brengen aan de populaire surf stranden. Er zullen daar ook bedrijven gevestigd zijn die je graag leren surfen, zodat je zelf veilig en actief bezig kan zijn. Er is ook een gebied waar er golven brekers zijn daar heb je de mogelijkheid om te gaan snorkelen en duiken waar je alle fantastische waterdieren kan spotten tijdens je stage Australie programma. Als je een liever hebben bent voor de zee dan is deze stad zeker een bezoekje waard, je zal er niet genoeg van kunnen krijgen. Het leuke is dan ook dat ze zoveel water activiteiten hebben, zeker ook dingen die je nog nooit hebt gedaan en kan gaan uitproberen. Het weer is dan ook echt heel fijn in dit gebied zodat jij volop zon zal hebben.

stage australie gold coast surfen

De pretparken

Met je stage Australie programma zal je zeker een bezoekje brengen aan de Gold Coast. Er is namelijk voor iedereen wel wat te doen en je kan er een goed weekend mee vullen. Wat dacht je ervan om naar een van de bekende pretparken hier te gaan. De Gold Coast is namelijk niet alleen bekend vanwege zijn stranden maar ook om de mega gave pretparken. Er is een waterpretpark voor alle waterratten met extreme waterglijbanen zoals de beruchte Tornado. Verder zijn er wat familie pretparken te vinden en voor de echte avonturier zoeker het Dreamworld pretpark. Daar zal je de echte enge achtbanen vinden. Als je graag meerder parken op een dag wilt bezoeken kan je een speciale dag pas voor een bepaald aantal parken kopen. Let wel goed op welke parken allemaal er bij inbegrepen zitten want voor sommige moet je een apart ticket kopen. Breng dan ook zeker een bezoekje aan een van de parken tijdens je stage Australie programma. Het zal het weekend compleet maken tijdens je weekend trip naar de Golden Coast.

stage australie gold coast pretparken

De natuurreservaten rondom de Gold Coast

Als je graag een ander soort landschap wil zien dan de steden en woestijn of de Outback van Australie dan moet je zeker een bezoekje brengen aan een van de natuurreservaten gelegen rondom de Gold Coast. Het park heet Hinterland en je kan daar je mooie berg dorpjes vinden. Je kan je een lang weekend zoet houden in dit natuurpark. Als je een echte avonturier bent moet je deze ervaring dan ook echt aangaan. Je zal een uitgestorven vulkaan kunnen bezoeken dat helemaal uitloopt naar het regenwoud gebied. Er zijn ook wijngebieden te vinden waar je bijvoorbeeld door heen kan fietsen. Het is zeker een uniek natuurpark waar je je ogen zal uitkijken. Als je graag dit gebied wilt verkennen kan je kiezen om een georganiseerde tour te volgen je zal dan ook veel informatie krijgen over dit gebied. Plan je bezoek goed en neem aantal weekenden om de Gold Coast te ontdekken want het is daadwerkelijk een prachtig gebied waar je actief bezig kan zijn tijdens je stage Australie programma.

stage australie gold coast natuurpark

Waar te verblijven in de Gold Coast

In de Gold Coast zal je merken hoe mooi de hotel en accommodatie er is. Als je graag een tijdje in wat meer luxe wilt verblijven dan is de Gold Coast ook zeker een goede optie om te gaan ontdekken. Vele accommodatie bieden plekken met prachtig mooi licht inval zodat jij iedere dag heerlijk kan wakker worden met het prachtige zonnetje. Er zijn ook veel plekken die direct aan het strand liggen zodat je meteen vanuit het ontbijt in de ochtend een frisse ochtend duik. Redenen genoeg dus om met ons stage Australie programma op avontuur te gaan naar de Gold Coast en je ervaring tijdens je stage hier onvergetelijk te maken.

stage australie gold coast accommodatie

Bewaren

Bewaren

Bewaren