Stage in Australie – Ontdek Sydney

Ontdek Sydney met een laag budget tijdens je stage in Australie

Een stage in Australie is een leuke en goede keuze. Wij kunnen je helpen met een stage in Australie, in ons pakket krijg je je stage, huisvestiging, een simkaart, we halen je op van het vliegveld en helpen je met je visum. Dit is allemaal op basis van no cure no pay en voor maar 450 euro. AustraliÎ is een van de populairste reisbestemmingen van de wereld. Je zal hier daardoor veel nieuwe en verschillende soorten mensen ontmoeten. Al helemaal als je je stage in Sydney zou doen. Dit is dan ook een grote wereldstad. Het is een land waar je kan backpacken, kamperen, op een road trip gaan, een duik trip of een city trip zoals bijvoorbeeld in Sydney. Met je stage in Australie zal je al snel merken dat er in de stad Sydney genoeg te doen is, maar wat nu als je dit graag op een goedkopere manier wilt doen? Dat kan helemaal! Voor mensen zoals studenten die op een budget naar Sydney gaan is genoeg te doen. Sommige dingen zoals de grote toeristen plekken kunnen zeer prijzige restaurantje bijvoorbeeld hebben het is dus goed om te weten waar je naartoe zou moeten om voor een goede prijs de stad door te brengen. Wij zullen je daarvoor een paar tips geven.

stage in australie sydney opera huis

Reizen met de Opal card

Het is misschien al de openbaar vervoer kaart die je al had aangeschaft voor je stage in Australie. De kaart is volledig gratis en je hoeft er alleen maar geld op te zetten. De kaart is geldig voor een totaal van 3 seizoenen. De kaart biedt ook bij bepaalde dingen kortingen zoals studenten kortingen maar ook op een normale dag betaal je ongeveer maximaal 15 Australische dollar per dag als je op pad bent en op een zondag maar 2.50 dollar op een dag. Dat betekent dat jij lekker goedkoop Sydney kan ontdekken met het openbaar vervoer zoals de metro of zelfs de ferry en je zal niet meer dan 2.50 dollar. Een goede deal als je het OSN vraagt.

Musea bezoeken

Het is misschien niet meteen het eerste waar je aan denkt maar als je op een budget reist kan je heel goedkoop musea bezoeken al helemaal als student zijnde. Musea zijn dan ook vaak gratis en bieden wat verkoeling van de brandende zon in Australie. Een zeer goed museum waar je wat tijd kan door brengen is the art gallery of NSW tijdens je stage in Australie. Er zijn zeer veel bezichtigingen met een aantal beroemde schilderijen. Een ander gratis museum is de contemporary art museum het laat veel zien van de geschiedenis van de Aboriginals. Ze geven een goed beeld over de geschiedenis van Australie en maakt het daarom misschien wel een bezoekje waard.

Bezoek de vele stranden

Sydney staat ook zeker bekend voor zijn stranden waar je helemaal gratis naar binnen mag. Er is geen betere manier om je dag rond te brengen dan een lekker dagje genieten op het strand. Denk aan de prachtige zandstranden met een kristalheldere blauwe zee. Je zal hier zeker goed bruin kunnen worden aangezien de zon hier lekker fel schijnt. In de weekenden kunnen dan ook de stranden erg druk worden dus ga vroeg voor het beste plekje. Bezoek ook meteen het bekende strand bondi beach.

stage in australie sydney strand

Wandelen tours

Je kan in deze stad op een aantal plekken prachtige wandelingen maken bij de Sydney harbour of bij een aantal kliffen. Het zijn veel relaxte en mooie wandelingen. Ook hebben ze door de stad gratis wandel tours door het centrum van de stad. Het is een van de gratis services door de stad die je in connectie met de lokale bevolking zal brengen en ze laten hun eigen buurt met trots zien. Je kan ook een tour doen de town hall van Sydney, het is dan ook een prachtig pand en een tour kost maar 5 dollar, echt iets om te doen tijdens je stage in Australie.
stage in australie ontdek sydney

Ga naar een markt

Sydnet heeft super veel marktjes waar jij en een dag kan vermaken. Het zijn ook veel seizoen marktjes waar je genoeg tijd kan door brengen met het rondkijken en leuke hebben dingen kan kopen. Een van de beste markten in Sydney is de paddington market, het is echt een bezoekje waard tijdens je stage in Australie.
stage in australie vismarkt Sydney

Goedkoop eten

Wil je ergens goedkoop kunnen eten? Wat dacht je van een bezoekje aan Chinatown? Zij bieden veel smaakvolle en goedkope maaltijden aan. Het is een goed idee om te gaan eten op plekken waar bijna geen toeristen zijn. Je kan op vele plekken goedkoop eten en het zal waarschijnlijk zelfs nog beter smaken dan de standaard toeristen restaurants. Je kan dit bijvoorbeeld doen in de business district, er zijn daar super veel restaurantjes die variëren van fastfood tot een Mexicaans restaurants.
stage in australie goedkoop eten

Backpacker bars

De plek om goedkope drankje te krijgen is een backpacker bar tijdens je stage in Australie. Het is een leuke plek om mensen te ontmoeten tijdens je stage in Australie. Je zal hier de tijd van je leven hebben en je hoeft niet te veel te betalen.

stage in australie backpacker bar

Bewaren